Vintagea ja Fintagea

Taas on se aika kuusta kun Tamperelaisesta voi lukea allekirjoittaneen hengentuotoksia. Tällä kertaa aiheena on vintagen harrastaminen ja erityisesti harrastajille suunnattu kotimainen Fintage-foorumi jonka bannerin olette varmaan huomanneetkin tuolla blogin oikeassa reunassa. Foorumilla keskustellaan ahkerasti, suunnitellaan projekteja ja tapaamisia ja esitellään tietysti niitä kaappien aarteita omaksi iloksi ja muiden kateudeksi. Rekisteröitymätön vierailija pääsee selailemaan joitakin foorumin osioita mutta täyden hyödyn siitä saa irti vasta rekisteröitymällä. Jos siis olet vintage-harrastaja tai ainakin wannabe-sellainen niin liity ihmeessä mukaan. Lähikontaktia vintageen ja luultavasti myös fintagelaisiin voi ottaa 21.11. Tullikamarin Pakkahuoneella kun TampereVintage järjestetään toista kertaa. Mukana mm. ruotsalainen Americana Vintage, jo 15 vuotta toimineet Mekkoswäppääjät ja Silmiriemun Putiikki, jonka osastolla meikäläisenkin voi bongata. Tulkaapa nykäisemään hihasta jos bongaatte :)

IN ENGLISH
It is again that time of the month when you can read my article in local newspaper (in finnish only). This time I’m writing about vintage clothing as a hobby and especially finnish forum for vintage-collectors. Conversations are raging, projects and meetings are being planned and of course treasures from trunks and closets are being showed. Forum is only for finnish members but I’m sure you are able to find similar forums locally or internationally. If you happen to be in Finland this month there will be TampereVintage-event in Pakkahuone 21.11. There’ll be some program and over 20 shops selling their goodies, swedish Americana Vintage included. I also will be working there at our little shop’s table.

Vintage-kaavat – kullanarvoisia vintage-harrastajalle /
Vintage patterns are worth gold for vintage lover

Silmiriemun putiikki TampereVintagessa /
Silmiriemu Boutique in TampereVintage-even

2 Comments

  1. Elina says:

    Ihan mahtavaa, tajusin että saatan päästä käymään Tampere Vintagessa! Ollaan tulossa viikonlopuksi sukuloimaan Nokialle ja eiköhän sieltä voi sunnuntaina livahtaa Tampereelle :)))

    1. Rhia says:

      Elina – Mahtavaa! Sinne vaan mukaan! Mä luulen että mun asuni tulee olemaan semmoinen että sitä ei voi olla huomaamatta, eli jutulle sitten vain ;)

Comments are closed.